13:30

Pixbo Wallenstam IBF F03 Röd

Referat: Landvetter IBK F03 Blå - Pixbo Wallenstam IBF F0...

Fart och fläkt

Matcherna mot Landvetter är alltid kul och så var det även denna gång. Full fart från början till slut. Vi började bra och hade under de första 7-8 minuterna ett gott tryck mot Landvetters mål, men lyckades inte pilla in någon boll. Istället lyckades de lite slumpartat göra 1-0.

Vi tappade i senare delen av perioden lite av vårt tryck medan Landvetter oftare lyckades störa våra uppspel. Dock var det vi som gjorde nästa mål. Allt eftersom matchen pågick hittade tjejerna bättre lösningar på hur de skulle ta sig runt pressen och fick bättre kontroll över spelet igen.
Under andra perioden hade vi till stora delar en bra kontroll på matchen, men Landvetter hade bra chanser och när vi slarvade i uppspelen högg de direkt. Vi fick dock utdelning på vårt spel, så efter två perioder hade gått ifrån och ledde med 2-4.
Under sista perioden kontrollerade vi spelet utan att skapa många vassa chanser, men gav inte heller våra motståndare många tillfällen att reducera. De chanser som uppstod togs omhand av två duktiga målvakter. Sista perioden blev därför mållös men var absolut inte tråkig.

Så en rolig och fartfylld match slutade med 2-4 i vår favör. Och vi kan summera helgen med två vinster men främst och viktigast var att vi spelade en kul och bra innebandy.